modern newborn & family photography

your story. through my heart.

site language

Intiimi äitiyskuvaus studiossa
Polina

Pidän vauvakuvaajan työstä, koska saan tehdä monenlaisia valokuvaussessioita. Olen niin innoissani voidessani jakaa tämän suloisen Mommy & Me -session kanssasi.

Polina on todella suloinen äiti! Jo sen lyhyen ajan aikana, kun olimme yhdessä hänen Mommy & Me -kuvauksissa, näin miten paljon hän rakastaa pientä tyttöään! Tämän valokuvauksen aikana oli niin paljon halauksia ja suudelmia. En malta odottaa, että heidän isänsä näkee nämä kuvat, ja tiedän, että hän tulee rakastamaan niitä. Ja nyt muutama sana äidiltä:

" Muutama päivä sitten herätin tyttäreni ja hänellä oli sotkuiset hiukset ja ihanat vaaleanpunaiset posket. Oli aurinkoista ja hänen vaaleat hiuksensa hehkuivat auringonpaisteessa ja hän vaikutti minusta enkelimäiseltä rauhallisilla ihmettelevillä silmillään. Sillä hetkellä sain itseni ajattelemaan: ”Eikö tämä ole todiste Jumalan olemassaolosta? Tämä hetki tässä.” Maailma, jossa niin kauniita olentoja voi syntyä ja olla olemassa, ei voi olla jumalaton. Katson tyttäreni silmiin ja näen kaiken, mikä on hyvää maailmassa, kaiken sen, mikä on ystävällistä ja puhdasta, kaiken sen, mikä on kaunista ja hellää. Näen armon. Näen toivoa.

Äitiys on tehnyt minut toiveikkaaksi. Näin sydämeni kasvavan. Kun hän syntyi, universumi sisälläni on syntynyt. Aivan kuten pimeä aine, se alkoi laajentua, eikä sille ollut pysähdystä. Rakkauden galakseja ja planeettoja ilmestyi ja vain hetkessä haukkoisin kyyneliin, kuinka vähällä millään oli merkitystä ja sillä voi olla merkitystä. Maailma pyöri, mutta huomioni on muuttunut ikuisesti. Värit näyttivät erilaisilta. Kuten elämää ennenkin, mutta minä olin eri versio. Versio tuntematta ehdotonta, kaikkea kuluttavaa, puhdasta, ikuista rakkautta. Vaikka tähdet putoavat ja aurinko ei paista, pidän siitä kiinni ikuisesti.

Äitiys on opettanut minua olemaan kärsivällinen ja vahvempi. Ajattelen jatkuvasti, kuinka toimintani resonoi tyttäreäni kohtaan. Yritän vain olla parempi. Sanon hänelle: "Äidillä on paljon opittavaa" ja pyydän häntä opettamaan minua. Kun olen surullinen, halaan häntä ja tunnen hänen lämpönsä ja kaikki ongelmat näyttävät katoavan."