modern newborn & family photography

your story. through my heart.

site language

”Elä niin kuin kuolisit huomenna.
 Opi kuin eläisit ikuisesti”

KASVATA TAITOJASI JA LIIKETOIMINTAASI

Tiedän, että valokuvausyrityksen perustaminen ja kasvattaminen on kaikkea muuta kuin helppoa. Ja kun se on saanut alulle niin sen kehittäminen voi tuntua yhtä vaikealta.

Olen täällä auttaakseni sinua oppimaan ja kasvattamaan taitojasi sekä liiketoimintaasi. Olen huomannut, että kun päätin panostaa omaan kehittämiseeni, pääsin työssäni uudelle tasolle – ja sitä haluan myös sinulle!

Autan sinua löytämään avaimen menestykseen ja tarjoan sinulle työkalut, joita tarvitaan valokuvausyrityksesi sujuvaan pyörittämiseen. Olen tehnyt virheitä vuosien varrella ja oppinut niistä, navigoinut hankaluuksien läpi ja keksinyt, kuinka tehdä tämä kaikki omalla tavallani. Ja nyt haluan jakaa kanssasi kaiken, mitä olen oppinut! Mentorointisessiot on suunniteltu inspiroimaan sinua ja nopeuttamaan matkaasi. Voin auttaa katsomaan asioita uudesta näkökulmasta ja löytämään oman polkusi tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Valokuvaajien koulutus

mentorointivaihtoehdot

1:1 mentorointipäivä

Vietä päivä kanssani studiossa perehtyäksesi kaikkiin työsi yksityiskohtiin ja menestyvän valokuvausyrityksen johtamiseen! Se, mitä teemme sinä päivänä, riippuu täysin siitä, missä olet matkallasi, mutta yleensä käsittelemme seuraavia aiheita:

mentorointivaihtoehdot

7 TUNNIN Intensiivinen SUKELLUS YRITYKSEESI

Tarvitset vain kameran, kannettavan tietokoneen ja itsesi mukaan! Kun kuvaamme yhdessä, jaan kaikki tuntemani niksit ja kerron sinulle kuinka tehdä kuvaussessiosta mahdollisimman mukavan sinulle ja asiakkaillesi. Harjoittelumme aihe on valintasi mukaan:: vastasyntynyt, raskaus, äitiys tai perhe. Ja tietysti voit vapaasti käyttää kaikkia päivän aikana otettuja kuvia myös portfoliossasi!

INvestment: 2.500€ (+alv 24%)

2h mentorointipuhelu/kokous

Autan sinua siinä, missä tarvitset apua juuri nyt. Kysy minulta mitä tahansa näiden kahden tunnin aikana tai valitse 1-2 aihetta, jotka haluat oppia, ja keskitymme niihin.

Aiheinamme voisivat olla esimerkiksi editointi + valaistus, tai kuinka autan malleja kuvausprosessissa – (apu asiakkaiden poseeraamisessa, kuvaskulmien löytämisessä, rekvisiitan asettamisessa jne.), miten rakennan asiakaspalveluni asiakkaisiin jne.

Mikä tahansa sinusta tuntuu estävän saavuttamasta seuraavaa tasoa, anna minun auttaa sinua selviytymään siitä! Yhdessä löydämme ratkaisut, jotka sopivat ainutlaatuiseen tyyliisi.

IDEAALINEN, KUN TARVITSET UUDEN NÄKÖKULMAN TAI APUA TIETTYYN ONGELMAAN!

INvestment: 600€ (+ALV 24%)

Tiedustele nyt

Tiedustele nyt

Mentoring tiedustelut

LÄHETÄ TIEDUSTELUSI

Kiitos paljon tiedustelustasi.

rakkaudella, Rufina

close this window