modern newborn & family photography

your story. through my heart.

site language

True moments captured through my heart

Maternity, newborn and family photographer

lisätietoja minusta

Tavoiteeni on taltioida kaikki ne korvaamattomat perhehetket, jotka haluat säilyttää ikuisesti.

Puhutaanpa vähän kuvauksestasi

Hei, olen RUFINA

rakkaudella, Rufina

Olen erikoistunut äitiys-, vastasyntyneiden ja perhevalokuvaukseen, koska minulle perhe on kaikki kaikessa. Minulla on enemmän kuvia omasta lapsestani kuin osaan laskea – enkä haluaisi luopua niistä yhdestäkään. Joka kerta kun katson kuvaa seinällämme tai selailen albumia, sydämeni täyttyy muistoista ja tunteista. Ja saman haluan suoda myös sinulle. Haluan luoda tarinoita kuvin, jotka tuntuvat modernilta, sinulle aidoilta ja kauniimmilta kuin voit kuvitellakkaan.

Ja sinä, äiti, haluan sinun olevan oma itsesi kamerani edessä. Tunteaksesi juuri sen hetken, nauttiaksesi jokaisesta sekunnista ja ymmärtääksesi, kuinka erityinen olet. Kuvieni kautta haluan sinun näkevän, että olet täydellinen äiti lapsillesi, että olet vahva ja kaunis nainen ja miten kaikki tämä heijastuu sinun ja perheesi väliseen siteeseen.

MIKÄ ON MINULLE TÄRKEINTÄ

rakkaus + yhteys

muistoja

ystävällisyys + huolenpito

Uskon, että rakkaus ja yhteys antavat elämällemme merkityksen ja että kun teemme työtämme rakkaudella, siitä tulee kauniimpaa ja arvokkaampaa. Rakkaus on sen ytimessä, mitä haluan sinulle. Haluan tallentaa rakkauden ja yhteyden sinun ja perheesi välillä, säilyttää rakkauden, joka sinulla on tällä hetkellä, ja nähdä sen kasvavan vuosien varrella.

Aika kuluu niin nopeasti ja vaikka se ei yksittäisissä hetkissä tunnukaan siltä, kun se on poissa – toivomme, että olisimme säilyttäneet sen jollain tavalla, olleet enemmän läsnä. Tämän haluan antaa sinulle. Jonkinlaisen aikakoneen. Valokuvia, jotka voit ottaa vuoden, kymmenen tai viidenkymmenen kuluttua ja jotka tuovat kyyneleitä silmiin ja perhosia vatsaasi.

Olen sellainen ihminen, joka välittää aina enemmän muista kuin itsestään – ja olen samanlainen kaikkien asiakkaideni kanssa. Välitän syvästi kokemuksestasi ja siitä, että saat täydelliset kuvat sinusta ja perheestäsi.

Olen...

Se on tarina siitä, miten minusta tuli se mitä olen tänään. Kun olin nuori, vietin lukemattomia tunteja selaillessani perhevalokuva-albumiamme. Meillä oli vain yksi, jossa oli hyvin vähän kuvia, mutta se teki niistä muutamasta kuvasta entistäkin tärkeämpiä minulle.

Kun muistelen tuota nuorta versiota itsestäni ihaillessani kaikkia niitä arvokkaita hetkiä valokuvissa, en voi olla ajattelematta, että juuri tuo albumi ja tapa, jolla se sai minut tuntemaan inspiraatiota siihen, mitä teen tänään – jakaessani saman tunteen muiden kanssa.

about me

... TUNTEELLINEN

Ymmärrän sinua, koska olemme monella tapaa samanlaisia. Minulla on melkein pakkomielle ikuistaa tyttäreni elämän jokainen hetki ja virstanpylväs – kuvat antavat minulle tavan pitää niistä kiinni ikuisesti. Ja näiden kuvien arvo kasvaa vuosi vuodelta.

Tiedän myös, että kameran eteen on vaikea astua ja että se tuo esiin kaikki pienet ja isommat epävarmuudet, joita meillä äideillä on. Mutta olen täällä auttaakseni sinua niiden kanssa. Koska olet upea ja ansaitset olla myös niissä kuvissa.

... ÄITI

Dokumentoin sen, mitä näen kamerani edessä: uskomattoman naisen ja hänen perheensä. Sinä, äiti, olet aina huomioni keskipiste, ja kuvaamani tarinat osoittavat sinulle, kuinka kirkkaasti valosi loistaa. Kannustan sinua olemaan hassu, olemaan rakastunut, olemaan SINÄ ja antamaan minun osallistua siihen kanssasi.

... TARINANKERTOJA

Hei, tiedän kaikki esteet ja ongelmat, joita saatat kohdata juuri nyt, ja autan sinua mielelläni matkallasi jakaen kaiken, mitä olen oppinut valokuvausurani seitsemän vuoden aikana. Olen täällä auttaakseni sinua oppimaan ja kasvattamaan liiketoimintaasi.


... KASVATTAJA

OLEN hulluna

Lempihenkilöni ON

teehen ja kekseihin

mieheni

Mikään ei tee minua onnellisemmaksi kuin se

että näen lapseni hymyilevänOLEN riippuvainen

vaniljapehmiksestä

MINULLA ON TUTUKINTO

kaivostekniikasta 

MITÄ HALUAISIN TEHDÄ LISÄÄ

kirjojen lukemista

"Valokuvista tuli todella ihania ja parempia emme olisi osanneet ikinä toivoakaan."

kind words

Olen niin iloinen siitä, että onnistui lyhyellä varoitusajalla sopia aika newborn-kuvaukseen siitäkin huolimatta, että ensimmäinen viikko vauvan kanssa meni sairaalassa.

Kuvauksessa oli jälleen todella ihanat ja juuri meidän näköiset lavasteet. Tiesin heti, että kuvista tulisi ihania. Tunnelma studiolla oli rauhallinen ja lämmin.

Hoidit vauvaa niin lämpimin ja varmoin ottein, että tuoreina vanhempina olimme ihan yllättyneitä miten helpolta sait vauvan käsittelyn näyttämään.

Ohjeistit meitä ihanasti ja vaikka meitä molempia jännitti kuvattavana oleminen, niin tuntui se lopulta tosi luonnolliselta.

Valokuvista tuli todella ihania ja parempia emme olisi osanneet ikinä toivoakaan. Olemme koko perhe todella tyytyväisiä kuvaushetkeen ja itse valokuviin, joita tulemme ihastelemaan vielä monen vuoden päästä. Suosittelen ehdottomasti sinua valokuvaajaksi ystävillenikin! KIITOS!


Jannika O.

Ota yhteyttä

Aloitetaan kuvausten suunnittelu!