Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka henkilökohtaisia tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan vieraillessasi momentsbyrufina.com-sivustolla ("Sivusto").

HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA

Kun vierailet sivustolla, keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi, mukaan lukien tiedot verkkoselaimestasi, IP-osoitteestasi, aikavyöhykkeestäsi ja joistakin laitteellesi asennetuista evästeistä. Lisäksi, kun selaat Sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä tarkastelemistasi verkkosivuista, mitkä verkkosivustot tai hakutermit ohjasivat sinut sivustolle ja tietoja siitä, kuinka olet vuorovaikutuksessa Sivuston kanssa. Kutsumme näitä automaattisesti kerättyjä tietoja "laitetiedoiksi".

Lisäksi, kun täytät yhteydenottolomakkeemme, pyydämme sinua täyttämään tietyt henkilötiedot, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja sijainnin, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja vastata tiedusteluusi mukautetulla vastauksella.

 Kun puhumme "henkilökohtaisista tiedoista" tässä tietosuojakäytännössä, puhumme sekä laitetiedoista että yhteydenottolomakkeen tiedoista.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme henkilötietojasi vain vastataksemme tiedusteluihin ja palvellaksemme sinua asiakkaana projektin edellyttämällä tavalla.

Käytämme keräämiämme laitetietoja auttamaan meitä seulomaan mahdollisia riskejä ja petoksia (erityisesti IP-osoitteesi) ja yleisemmin parantamaan ja optimoimaan Sivustoamme (esimerkiksi luomalla analyyseja siitä, kuinka asiakkaamme selailevat ja ovat vuorovaikutuksessa Sivustolle ja arvioidaksemme markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä).

HENKILÖTIETOJEN JAKAAMINEN

Yrityksemme isännöi Showit.com-alustalla. Showit.com tarjoaa meille verkkoalustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. Tietosi voidaan tallentaa Showit.comin tietovaraston, tietokantojen ja yleisten Showit.com-sovellusten kautta. Ne tallentavat tietosi suojatuille palvelimille palomuurin taakse.

Käytämme Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, kuinka asiakkaamme käyttävät Sivustoa.

OIKEUTESI

Jos asut Euroopassa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihimme ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Lisäksi, jos asut Euroopassa, käsittelemme tietojasi täyttääksemme kanssasi mahdollisesti solmimiamme sopimuksia tai muuten ajaaksemme yllä lueteltuja oikeutettuja liiketoimintaetujamme.

DTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Kun lähetät kyselyn sivullamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta, tietosi säilyvät rekisterissämme, ellet pyydä meitä poistamaan näitä tietoja.

 MUUTOKSET

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain esimerkiksi käytäntöjemme muutosten kuvastamiseksi tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ 

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai postitse käyttämällä alla olevia tietoja:

Rufina Valieva
Eteläviitankuja 4 C5
02330 Espoo
+358 400 288 729
momentsbyrufina@gmail.com